Categorii

Solartex

Solartex este probabil cel mai rezistent material de acoperire poliesteric care la o greutate de 85 -98g/mp este recomandat pentru aplicare aeromodelelor scale medium si mari. Cu o gama larga de 19 culori disponibile, Solartex va conferi structurilor fuselajelor si suprafetelor portante ale aeromodelelor hobby grade o rigiditate superioara in conditiile pastrarii unei greutati scazute.

O folie de acoperire cu proprietati termoadezive si termocontractile deosebite, Solartex se aplica cu usurinta pe suprafete finisate corespunzator cu ajutorul fierului special cu temperaturi joase cuprinse intre 100 si 120ºC.

Solartex este folosit pe scara larga in aeromodelism, se adapteaza usor pe suprafete cu forme complexe, nu creaza tensiuni ce pot duce la modificari ale formei sau rezistentei suprafetelor aplicate, nu isi modifica in timp nuanta culorii si este rezistent la actiunea combustibililor.

Solartex se intretine si curata usor de praf sau reziduuri de combustibil cu ajutorul unei solutii de apa si sapun iar prin aplicarea de Clearcoat veti adauga un luciu deosebit, veti putea sa-l decorati prin vopsire, si veti asigura o protectie eficienta in timp impotriva murdaririi.

Un material de acoperire ideal pentru aeromodele "Old Timer" si "Vintage", Solartex pemite pentru ornamentarea prin aplicarea cu fierul special a decoratiunilor din acelasi material. Folia Solartrim nu adera optim la Solartex, iar pentru izolarea structurilor impotriva actiunii combustibililor nu se vor folosi substante pe baza de poliuretan sau nitroceluloza.Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Material de acoperire Solartex Black
Solartex Black este un material de acoperire poliesteric cu proprietati termoadezive si termocontrac..
0,0 RON
Bazat pe 0 recenzii.
Out Of Stock
Material de acoperire Solartex Blue
Solartex Blue este un material de acoperire poliesteric cu proprietati termoadezive si termocontract..
0,0 RON
Bazat pe 0 recenzii.
Out Of Stock
Material de acoperire Solartex Red
Solartex Red este un material de acoperire poliesteric cu proprietati termoadezive si termocontracti..
0,0 RON
Bazat pe 0 recenzii.
Out Of Stock
Material de acoperire Solartex White Brilliant
Solartex White Brilliant este un material de acoperire poliesteric cu proprietati termoadezive si te..
0,0 RON
Bazat pe 0 recenzii.
Out Of Stock
Material de acoperire Solartex Yellow
Solartex Yellow este un material de acoperire poliesteric cu proprietati termoadezive si termocontra..
0,0 RON
Bazat pe 0 recenzii.
Out Of Stock