Categorii

SolarFilm Fluorescent

SolarFilm Fluorescent este o folie de acoperire din polipropilena pentru aeromodele hobby grade cu o densitate de 50 - 65g/mp cu proprietati termoadezive si termocontractile deosebite.

Un material de acoperire cu un finisaj lucios de calitate, SolarFilm Fluorescent nu necesita o pregatire a suprafetelor speciala (cu exceptia locurilor mai greu accesibile sau a suprafetelor mici de contact unde aplicarea unui tratament primar cu Balsaloc este recomandata), aplicarea acesteia se face cu fierul la temperaturi de 100 -120ºC iar contractia foarte buna asigura o rigidizare a structurilor fuselajului si suprafetelor portante cu un raport rezistenta/greutate ce vor permite aeromodelului evolutii pe masura.

SolarFilm Fluorescent nu sufera in timp modificari ale nuantei culorii, nu isi modifica tensiunea de contractie, nu este predispus la fisuri, nu devine casant si este rezistent la perforare sau zgariere accidentala.

Un material de acoperire ce suporta combustibili bazati pe diferite concentratii de nitrometan, SolarFilm Fluorescent nu este recomandat aeromodelelor RC termice ce folosesc pentru propulsie carburanti Diesel sau benzina. SolarFilm Fluorescent permite vopsirea doar cu tratament preliminar cu Prymol iar pentru decorare se va folosi Solartrim.

SolarFilm Fluorescent se aplica cu usurinta, va rigidiza structurile destinate acoperirii si mai mult va recompensa eforturile cu un finisaj de de o calitate deosebita, un efect vizual ce va atrage privirile dar mai ales o rezistenta ce va face cu siguranta diferenta.

 Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Material de acoperire SolarFilm Fluorescent Green
Material de acoperire SolarFilm Fluorescent Green recomandat pentru aplicare cu fierul special la te..
28,0 RON
Bazat pe 0 recenzii.
Out Of Stock
Material de acoperire SolarFilm Fluorescent Orange
Material de acoperire SolarFilm Fluorescent Orange recomandat pentru aplicare cu fierul special la t..
28,0 RON
Bazat pe 0 recenzii.
Out Of Stock
Material de acoperire SolarFilm Fluorescent Red
Material de acoperire SolarFilm Fluorescent Red recomandat pentru aplicare cu fierul special la temp..
27,0 RON
Bazat pe 0 recenzii.
Out Of Stock
Material de acoperire SolarFilm Fluorescent Yellow
Material de acoperire SolarFilm Fluorescent Yellow recomandat pentru aplicare cu fierul special la t..
27,0 RON
Bazat pe 0 recenzii.
Out Of Stock