Termeni si Conditii

VA RUGAM SA CITITI TERMENI SI CONDITII CU ATENTIE. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR AL SITE-ULUI HOBBYSPOT.RO CONSTITUIE ACCEPTAREA ACESTOR TERMENI SI CONDITII. NU FOLOSITI ACEST SITE DACA NU DORITI SI NU PUTETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS.

1. Definitii.

Un utilizator este o persoana care acceseaza, si foloseste Site-ul HobbySpot.ro. Termenii tu si dumneavoastra se refera la tine ca utilizator al Site-ului HobbySpot.ro. Termenii noi, nostru sau HobbySpot se refera la S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. , o Societate Comerciala din Romania ce desfasoara activitati de comert electronic ca HobbySpot.

Prin Continut se inteleg imagini, texte, fotografii, continut audio si video dar si toate celelalte forme de date sau informatii.

Continut destinat Utilizatorului desemneaza continut pe care sunteti de acord sa-l expuneti prin intermediul Site-ului ce include comentarii, pareri, felicitari, sfaturi, invitatii sau informatii.

Continut HobbySpot desemneaza continut creat de noi si pus la dispozitie utilizatorilor pe Site.

2. Caracterul obligatoriu. Acesta este un acord cu caracter obligatoriu. Prin utilizarea Site-ului de comert electronic localizat la http://www.hobbyspot.ro sunteti de acord cu respectarea acestor Termeni si Conditii, intrucat societatea noastra isi rezerva dreptul de a actualiza sau modifica aceste conditii fara notificare prealabila. HobbySpot va posta un anunt pe Site in momentul cand acesti Termeni si Conditii au fost modificati sau actualizati. Este responsabilitatea dumneavoastra de a revizui periodic acesti Termeni si Conditii iar in cazul in care veti considera acesti Termeni si Conditii inacceptabili, sa parasiti imediat Site-ul si sa incetati utilizarea Site-ului HobbySpot.ro.

Pentru a putea achizitiona produse sau servicii prin intermediul Site-ului HobbySpot.ro puteti opta pentru comanda fara a crea un cont sau sa va creati un cont ce va permite sa fiti la curent cu status-ul unei/unor comenzi si sa tineti evidenta comenzilor precedente.
Finalizarea procesului de inregistrare a contului se face prin completarea formularului online pus la dispozitie cu informatii corecte si complete. Va rugam sa completati acest formular cu date reale, altfel nu putem sa garantam livrarea comenzilor catre dumneavoastra. Vi se va cere sa furnizati o parola. Sunteti in totalitate responsabili pentru mentinera confidentialitatii parolei. Nu puteti folosi contul sau parola altcuiva sub nici un motiv si sunteti de acord ca trebuie sa notificati HobbySpot de orice intentie de utilizare neautorizata a contului sau parolei dumneavoastra. S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru daune provocate ca urmare a folosirii autorizate sau neautorizate a contului si parolei dumneavostra.

Dupa finalizarea comenzii pe HobbySpot.ro veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru confirmarea si stabilirea detaliilor necesare legate de livrarea produsului.

HobbySpot.ro se straduieste sa ofere informatii complete si corecte despre produsele comercializate ce cuprind descrieri, fotografii, imagini, continut audio si video dar nu putem garanta ca acestea sa fie exacte, complet actualizate sau fara erori.
Descrierile si specificatiile produselor au caracter informativ si pot fi modificate fara notificare prealabila. Deasemeni, imaginile au caracter informativ, iar produsele livrate pot fi usor diferite fata de fotografiile prezente pe Site datorita modificarii nuantelor culorilor, a caracteristicilor sau design-ului de catre producator fara instiintare prealabila.

HobbySpot face tot posibilul sa ofere informatii exacte de stabilire a preturilor, dar accidental pot aparea erori.
Preturile afisate pe Site-ul HobbySpot.ro sunt valabile in momentul lansarii comenzii, contin TVA dar nu includ taxele de transport. Preturile si serviciile se pot modifica fara o notificare prealabila si ne rezervam dreptul de a corecta omisiunile sau erorile de afisare in orice moment. In cazul in care produsul sau serviciul are afisat un pret eronat, HobbySpot nu se obliga in nici un fel sa livreze acel produs sau serviciu la pretul eronat. In astfel de cazuri, veti fi contactat inainte de livrare pentru a conveni impreuna conditiile de livrare.

S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. isi declina orice raspundere pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui Site sau a continutului acestuia.

S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. nu garanteaza ca Site-ul va raspunde cerintelor dumneavoastra sau ca functionarea Site-ului va fi neintrerupta sau fara erori.

S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. isi declina orice responsabilitate si nu va putea fi raspunzator pentru nici o dauna provocata de virusi care ar putea sa va afecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii acestui Site.