Livrare si Plata

LIVRAREA COMENZILOR:

Produsele comandate pe site-ul www.hobbyspot.ro pot fi preluate de la sediul nostru cu plata in numerar sau pot fi livrate prin intermediul firmei de curierat rapid DPD (Dynamic Parcel Distribution SA) cu plata ramburs. Comenzile ridicate de la sediul S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. sau livrate de firma noastra au avantajul economisirii taxelor de transport, nu sunt considerate comert la distanta deoarece produsele pot fi vizualizate, verificate, testate si acceptate ca si conforme cu scopul si nevoile clientului.

Taxe livrare si servicii DPD (Dynamic Parcel Distribution):

Livrare plicuri: 12,86 Ron + TVA

Livrare colete:
1. 12,86 Ron + TVA pentru colete de pana la 1kg; 14,29 Ron + TVA pentru colete cu greutatea cuprinsa intre 1 si 3kg; 19,29 Ron + TVA pentru colete cu greutatea cuprinsa intre 3 si 10kg.
2. In cazul in care clientul a optat pentru Plata Ramburs a comenzii la livrare, aditional la tariful transportului se va adauga taxa de Cont Colector + TVA ce constituie virarea banilor in contul SC HOBBYCAUSE SRL.
3. Aceste tarife si servicii sunt asigurate de DPD (Dynamic Parcel Distribution) pentru toate destinatiile din ROMANIA cuprinse in reteaua de distributie acoperita de DPD, cu exceptia localitatilor aflate in Zona 1 si Zona 2 pentru care DPD percepe taxe suplimentare functie de numarul de km aditionali.
4. Un serviciu gratuit oferit de DPD, in cazul in care adresa de destinatie este gresita sau la livrare clientul nu mai doreste achizitionarea produsului, acesta poate refuza receptia acestuia fara invocarea unui motiv iar returul la HOBBYCAUSE SRL este gratuit.

Clientii ce doresc ca expeditia sa fie livrata Sambata prin intermediul firmei de curierat rapid DPD (Dynamic Parcel Distribution), trebuie sa faca comanda cel tarziu Vineri (ziua precedenta) ora 10.00 si sa mentioneze aceste specificatii in decursul efectuarii comenzii (Detalii Comenzi) sau telefonic in timp optim pentru ca expeditia sa poata sa fie procesata.

Toate produsele de pe site-ul hobbyspot.ro sunt noi, in ambalajele originale si beneficiaza de conditii de garantie si declaratii de conformitate conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale specifice furnizorilor si producatorilor. Garantia pentru produsele de folosinta indelungata se acorda in functie de respectarea conditiilor de valabilitate a garantiei.

Livrarea produselor se face in termen de 1-2 zile din momentul confirmarii telefonice sau prin e-mail exclusiv zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale. Astfel, in maximum 24h de la confirmarea comenzii, veti primi informatiile complete referitoare la comanda dumneavoastra prin e-mail sau telefonic. In cazul in care un produs nu este disponibil pe stoc in cantitatea dorita veti fi contactat de hobbyspot.ro pentru a stabili impreuna conditiile si termenul de livrare.

Toate produsele din oferta hobbyspot.ro sunt cantarite si ambalate corespunzator astfel incat clientii sa fie instiintati inainte de expediere de taxele de livrare aferente comenzii.

S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. ofera transport gratuit prin firma de curierat rapid DPD (Dynamic Parcel Distribution SA) pentru orice comanda ce depaseste 1000 ron. In cazul in care doriti sa primiti comanda la o anumita data, va rugam sa ne contactati si vom fi bucurosi sa va ajutam. Pentru produsele comandate care nu se afla pe stoc, S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. isi rezerva dreptul de a percepe in avans plata partiala sau integrala, iar livrarea se va face in termen de 15-30 zile de la emiterea facturii.

Firma de curierat rapid DPD nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru intreruperea serviciului de livrare din cauze ce sunt in afara controlului sau incluzand, dar nefiind limitata la, absenta persoanei, neseriozitatea destinatarului, situatii de forta majora, tulburari publice, revolte, greve sau alte litigii de munca, factori ce perturba sistemele de transport cum ar fi conditiile meteo nefavorabile si dezastre naturale.

S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. se va stradui sa vina in sprijinul cumparatorilor si va face toate demersurile pentru livrarea produsului dorit in cel mai scurt timp posibil in conditiile unor taxe de transport competitive.

PLATA

1. Plata cu numerar

Plata cu numerar se face integral in lei, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii. In cazul livrarii produselor prin intermediul firmelor de curierat, plata se face catre comisionarul ce efectueaza livrarea.

2. Plata prin transfer bancar

Plata prin ordin de plata se face dupa finalizarea comenzii doar in baza facturii proforma emise de S.C.HOBBYCAUSE S.R.L. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii iar datele necesare efectuarii platii se vor regasi pe factura proforma. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti o copie a ordinului de plata prin e-mail. Dupa primirea confirmarii platii, reprezentantul de vanzari va va contacta telefonic sau prin e-mail pentru stabilirea datei de livrare.

3. Plata ramburs

Plata in numerar se efectueaza integral in lei comisionarului ce a facut livrarea in momentul livrarii produsului la adresa cumparatorului.

Toate produsele de pe site-ul HobbySpot.ro contin TVA.

Prin comanda sa, cumparatorul ia cunostinta si accepta conditiile de livrare si plata S.C. HOBBYCAUSE S.R.L.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile in conditii de fluctuatie a cursului valutar.