Garantia produselor

HobbySpot.ro va multumeste pentru achizitia dumneavoastra, dar atunci cand lucrurile nu merg cum trebuie vom incerca sa venim in sprijinul dumneavoastra si vom incerca sa va ajutam. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile de mai jos pentru a putea intelege Termenii de Acordare a Garantiei produselor.

Toate produsele comercializate prin intermediul S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. sunt noi, in ambalajul original al producatorului si vor fi insotite de factura fiscala.

Toate produsele comercializate de S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. sunt verificate, inspectate si ajustate individual inainte de a fi puse la dispozitie, de catre producator si sunt garantate a fi libere de defecte de fabricatie sau de material atunci cand sunt noi. Toate aceste produse poarta sigla CE si se adreseaza persoanelor cu varsta minima de 14 ani. Utilizarea produselor de catre minori se va face doar sub directa supraveghere a unui adult. Utilizarea produselor comercializate presupune ca ati citit acesti Termeni, iar S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. nu isi va asuma responsabilitatea pentru eventualele accidente sau raniri provocate de dumneavoastra, deteriorari ale bunurilor rezultate din utilizare, daune datorate utilizarii necorespunzatoare sau abuzive a produselor HobbySpot.ro.

Va rugam sa consultati instructiunile si normele de protectie specifice furnizate impreuna cu aceste produse. Daca nu sunteti sigur cu privire la modul de utilizare sau exploatare a produselor noastre va rugam sa nu ezitati sa contactati HobbySpot.ro.

Conditii de garantie:

1. Drepturile consumatorului sunt conform Prevederilor din Legea nr. 296/2005 si 449/2003.
2. Perioada de garantie acordata pentru produsele comercializate de S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. incepe de la data emiterii facturii.
3. Accesoriile si optiunile produselor pot avea garantie diferita de cea a produsului conform specificatiilor din documentatie.
4. Zgarieturile, rupturile componentelor fixe sau mobile, deteriorarile datorate socurilor mecanice, termice, electrice care nu au fost semnalate in 24h de la cumparare nu beneficiaza de garantie.
5. Garantia se acorda produselor returnate in ambalajul original, insotite de factura fiscala si certificatul de garantie.
6. Garantia se acorda numai pe teritoriul Romaniei.
7. Perioada de solutionare a garantiei este de 15-30 zile de la primirea produsului. In acest interval de timp functie de situatie se va incerca remedierea defectiunilor reclamate, inlocuirea sau restituirea contravalorii produsului.

Garantia produselor:

1. Garantia acordata de S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. pentru emitatoarele de radiocomanda este de 24 luni de la data emiterii facturii si presupune remedierea defectelor de productie si exploatare conform termenilor si conditiilor producatorului. Garantia se pierde daca aceste produse prezinta urme de socuri mecanice sau electrice, indepartare sigilii si etichete, urme de expunere accidentala sau voita la umezeala si praf, dar si modificari de orice natura a componentelor electrice. Durata medie de exploatare pentru aceste produse este de 24 luni.

2. Componentele electronice ce cuprind aici servomecanisme, receptori pentru sisteme de radiocomanda, motoare electrice, regulatoare electronice, incarcatori acumulatori, dispozitive electrice, beneficiaza de o perioada de garantie de 12 luni in conditiile in care acestea nu prezinta urme de socuri mecanice si electrice, indepartare de sigilii si etichete, exploatare si intretinere inadecvata, modificari de orice natura a subansamblelor electrice si electronice dar si expunerea accidentala sau voita la umezeala si praf. Garantia nu acopera piese consumabile cum ar fi periile si carbunii motoarelor electrice, rulmenti, etc. Durata medie de exploatare pentru aceste produse este de 12 luni.
3. Motoarele termice alimentate cu amestecuri de nitrometan sau benzina beneficiaza de o perioada de garantie de 12 luni de la data emiterii facturii. Garantia se pierde in conditiile in care motorul termic a folosit un alt tip de combustibil decat cel specificat, prezinta urme de socuri mecanice si termice, dar si expunerea si exploatarea acestora in medii ce contin mult praf sau nisip. Durata medie de utilizare pentru motoare termice este de 12 luni.
4. Acumulatorii NiCd, NiMH, Li-Ion, LiPo comercializati de S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. sunt garantati de producator pentru o perioada de 3 luni de la data achizitionarii. Garantia nu acopera acei acumulatori ce au fost modificati, dezasamblati sau intretinuti si exploatati in conditii necorespunzatoare. HobbySpot.ro nu este responsabila pentru eventuale raniri, accidente sau daune create sau provocate de utilizarea in conditii necorespunzatoare a acestor acumulatori.

Urmatoarele conditii pot anula garantia acordata produselor comercializate de S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. :

1. Componente electrice si conductori deteriorati, modificati sau utilizati necorespunzator.
2. Scurtcircuitarea, supravoltarea si descarcarea adanca a pachetelor de acumulatori.
3. Deteriorarea prin mijloace mecanice sau modificari ale produsului.
4. Deteriorarea datorata conditiilor inadecvate de depozitare (umiditate, frig sau caldura excesiva, coroziune) si exploatare a produsului.
5. Indepartare sigilii si etichete produs.
6. Exploatarea si intretinerea in conditii neconforme instructiunilor si specificatiilor produsului.