Despre noi

SC HOBBYCAUSE S.R.L. este administrator al site-ului de comert electronic HobbySpot.ro ce isi propune sa devina o prezenta semnificativa pe piata produselor si serviciilor destinate modelismului.

Suntem o companie tanara, infiintata in anul 2014, ne adresam in special entuziastilor ce fac primii pasi in lumea fascinanta a acestui hobby si ne dorim sa popularizam si sa promovam produse de o inalta calitate ce va vor oferi satisfactii nebanuite.

Vom depune toate eforturile pentru a veni in sprijinul modelistilor prin informatii relevante dar si prin accesul la o gama diversificata de produse si accesorii ce vor permite obtinerea unor rezultate de exceptie.

Suntem la inceput de drum dar ne vom stradui sa oferim o experienta a serviciilor online deosebita la preturi competitive care sa contribuie la dezvoltarea comunitatii RC.

SC HOBBYCAUSE S.R.L. este distribuitor pentru piata din Romania a produselor furnizate de firme prestigioase ce au un aport important in domeniul modelismului hobby-grade: Jamara, West Wings, Ripmax, Futaba, robbe, HongNor, CMPro, SH, MAGNUM, Xetronic, Rossi, APC, AEJ, Ikarus, Louise, Cool Running.

Pentru efectuarea unei comenzi la www.hobbyspot.ro puteti opta pentru crearea unui cont de utilizator ce va permite finalizarea unei comenzi mai rapid, veti fi la curent cu status-ul dar si cu evidenta comenzilor. Deasemeni www.hobbyspot.ro permite finalizarea unei comenzi fara crearea unui cont dar si posibilitatea de a plasa o comanda la numarul de telefon 0723065091 sau la adresa de email: comenzi@hobbyspot.ro

Plata produselor se face in sistem ramburs sau prin transfer bancar in contul: RO14BTRLRONCRT0260470401.

Produsele comandate se expediaza prin intermediul firmelor de curierat rapid FAN Courier si DPD (Dynamic Parcel Distribution).

ADRESA :

SC HOBBYCAUSE S.R.L.
Str: Barajului, Bl. 3, Sc. C, Ap. 23
Bicaz - Jud. Neamt Cod 615100

ALTE DATE DESPRE FIRMA:

CUI: 33326144
Nr. Registrul Comertului: J27/384/27.06.2014
Capital social: 200 RON