Confidentialitate

Site-ul www.hobbyspot.ro este administrat de catre S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. si este operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal cu numarul 34834.

S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, numai cu acordul prealabil al clientului.

S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. poate partaja datele personale cu terti (firmele de curierat, importatorul/distribuitorul produselor comandate de dvs) in vederea furnizarii serviciilor la standarde cat mai inalte.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este pentru a putea onora comenzile dar si pentru a servi cat mai bine clientii S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. cu informatii complete referitoare la comenzi, livrare, transport sau anuntarea promotiilor, reclama, publicitate si marketing. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor in mod gratuit si fara nici o justificare. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul 0723065091 sau la adresa de email office@hobbyspot.ro

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei, dreptul de a va opune in mod gratuit si fara nici o justificare la prelucrarea datelor personale in scopuri de marketing.

In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca unele din datele personale aflate in posesia S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. sunt incorecte sau daca doriti sa le modificati, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0723065091 sau la adresa de email office@hobbyspot.ro.

Conform cerintelor Legii nr. 506/2004 art. 12 alin. (1) privind prelucrarea datelor cu caracter personal, S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. are obligatia de a administra datele dumneavoastra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, nu va efectua comunicari comerciale nesolicitate prin utilizarea unor sisteme automate de apelare si comunicare care nu necesita interventia unui operator uman, prin fax sau posta electronica sau prin alta metoda care foloseste serviciile electronice destinate publicului, cu exceptia cazului in care abonatul sau utilizatorul si-a exprimat in prealabil consimtamantul expres pentru a primi asemenea comunicari.

S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. prin site-ul www.hobbyspot.ro foloseste masuri de mentinere a securitatii datelor cu caracter personal impotriva pierderii, modificarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru, impreuna cu politici si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare. In cazul pierderii de informatii cauzate de virusi informatici sau erori ale soft-ului cu care este realizat si gazduit site-ul www.hobbyspot.ro, S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia S.C. HOBBYCAUSE S.R.L. este periodic analizata in privinta securitatii.

Date obligatorii pentru finalizarea unei comenzi:

1. Pentru persoane fizice : Nume si Prenume, Adresa, Numar de telefon, Adresa de E-mail.

2. Pentru persoane juridice: Nume firma, Nr.Reg.Comertului, CUI, Adresa sediu social, Numar telefon, Adresa de E-mail.