Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/blacku18/public_html/hobbyspotshop/system/database/mysql.php on line 6
Drone GLOBE UAV
Categorii

Drone GLOBE UAV

IMPORTANT!

DRONELE DEZVOLTATE DE GLOBE UAV NU SUNT DESTINATE ACHIZITIONARII SI UTILIZARII DE CATRE PERSOANELE PRIVATE!

ORICE INSTITUTIE, AGENTIE GUVERNAMENTALA SAU COMPANIE ABILITATA CE ACHIZITIONAREA SISTEME DRONE GLOBE UAV TREBUIE SA URMEZE PROCEDURILE AUTORIZARII/OBTINERII CERTIFICATELOR DE IDENTIFICARE PRECUM SI DOTARII ACESTOR DRONE CU TEHNOLOGIE SPECIFICA ZONEI DE ZBOR VIZATE CONFORM PREVEDERILOR CADRULUI LEGISLATIV PENTRU OPERARE AERONAVE FARA PILOT IN SPATIUL AERIAN AL ROMANIEI!

Globe UAV GmbH reprezinta una din cele mai inovatoare companii din Germania, specializata in dezvoltarea, furnizarea si productia celor mai complete sisteme de drone profesionale din lume. O companie infiintata abia in 2015 ce detine deja un record mondial in distante de operare, Globe UAV a implementat produselor sale tehnologii de ultima generatie, testate si optimizate ce vin in sprijinul beneficiarilor pentru depasirea limitarilor de operabilitate si interventie existente.

Cele 5 platforme de zbor Globe UAV disponibile, (GUAV4, GUAV7, GUAV8, GUAV AVIUM 310, AIRSHIP ENDURANCE ONE) si variantele lor reprezinta solutii de ultima generatie adaptate standardelor Uniunii Europene pentru o multitudine de aplicatii in aria de acoperire a retelelor mobile 4G/3G/2G Edge si nu numai. Operabilitatea sistemelor Globe UAV poate fi extinsa prin intermediul tehnologiilor optionale specifice si in zone in care nu este disponibil semnal retele mobile.

Participarea la cele mai prestigioase Targuri Expozitionale din domeniu precum si prezenta la conferintele Agentiilor Europene ce implica aceste tehnologii, certifica interesul Globe UAV GmbH de a fi in permanenta constient de cerintele si standardele impuse de Uniunea Europeana. Reducerea costurilor, siguranta in exploatare, cresterea eficientei si timpul de raspuns ultrarapid pentru imbunatatirea unor servicii sunt factori determinanti pentru echipele de interventii expuse unor situatii potential periculoase sau angajate in operatiuni dificile.

Structura modulara din fibra de carbon, raza de actiune, distante si timpi de operare net superiori altor produse din aceeasi categorie, functii de zbor accesabile conform necesitatilor cu un control intuitiv, cele mai inalte standarde de securitate in transmisia datelor, posibilitatea de evolutii pe timp nefavorabil in conditii de vant de pana la 50km/h si viteze de zbor cuprinse intre 60 si 160km/h sunt doar cateva caracteristici ce vor recomanda pe deplin dronele Globe UAV a fi o alternativa excelenta la dronele ce utilizeaza standardele 2.4/ 5.8GHz. O tehnologie unica, disponibila de la un simplu birou sau prin instalare pe mijloace mobile de interventie, platformele Globe UAV dispun de multiple moduri de zbor autonom/semiautonom/manual, functiuni de alarmare si solicitare interventie drone, aplicatie pe smartphone pentru persoanele abilitate DRONE2CALL. Testate in cele mai vitrege conditii meteo, dronele Globe UAV sunt capabile sa indeplineasca misiuni in conditii de ninsoare, ploaie in averse si suporta temperaturi de operare cuprinse intre -20 si +50 grade Celsius.

Prin echiparea cu diferiti senzori, camere multispectrale, module transport, dronele Globe UAV se pliaza excelent pe multiple aplicatii specifice:

 • Inspectie/ Monitorizare/ Supraveghere Parcuri Solare foto-voltaice, Parcuri eoliene, Linii inalta tensiune, Instalatii petroliere si gaz, Structuri poduri, cladiri, baraje, Antene telecomunicatii.
 • Supraveghere Trafic rutier si feroviar, Securitate, Trafic ilegal de marfuri si persoane, Zone frontiera.
 • Misiuni Politie, Prevenire Criminalitate Organizata, Supraveghere si urmarire persoane suspecte.
 • Raspuns ultrarapid in situatii de criza: Detectie focare incendii, Prim ajutor, Cutremur, Cautare si salvare persoane disparute,etc.
 • Monitorizare/ Supraveghere si conservare mediu inconjurator, Terenuri vanatoare, Exploatari forestiere, Ecologie, Fauna si Flora.
 • Monitorizare sol in agricultura, Irigatii, Recolte, Ferme de animale.
 • Inginerie civila, Scanare termografica cladiri inalte, Evaluari energetice, Supraveghere instalatii industriale, Cartografiere.
 • Imagerie, Fotografiere si Filmari aeriene pentru Documentare, Media Coverage.
 • Analize structurale sit-uri arheologice, Inspectare monumente.
 • Imagerie 3D design pentru constructii si arhitectura.


PLATFORME SI VARIANTE GLOBE UAV:

GUAV4 PICA

Unul din ultimele modele Globe UAV dezvoltate, GUAV4 PICA reprezinta o solutie eficienta la cel mai accesibil pret. Cele 4 rotoare cu un design optimizat ofera un zbor silentios cu o durata de pana la 30 minute iar camera stabilizata Full HD LIGHTNING, integrata, dispune de 8X Zoom Digital si optiunea pentru detectie termala/Night Vision la o rezolutie 384x288px. Cu distante acoperite la un singur zbor de pana la 20km, GUAV4 PICA reprezinta o alegere excelenta pentru misiuni cu o arie larga de aplicatii (Agricultura, Minerit, Facilitati Industriale, etc.).

GUAV4 AQUILA

Cea mai silentioasa drona multirotor oferita de Globe UAV, GUAV4 AQUILA este optimizata pentru evolutii preponderent in zone urbane. Dimensiunile mai mari si rotoarele special proiectate pentru viteze de rotatie minime, ofera o combinatie ideala pentru misiuni in care discretia reprezinta o prioritate. Cu o viteza maxima de 40km/h, GUAV4 AQUILA ofera timpi de zbor de pana la 60 minute (camera stabilizata inclusa) si acopera distante de pana la 40km. GUAV4 AQUILA poate fi echipat cu una din cele 4 variante de camere stabilizate disponibile, precum si cu alte tehnologii optionale ca Transponder, Recunoastere obstacole Laser 360º sau cu module de transport ce utilizeaza conceptul Rapid Release Claw.

AVIUM 310

Una din cele mai performante platforme Globe UAV, AVIUM 310 VTOL este o drona cu aripa fixa ce combina caracteristicile optimizate ale unui multicopter cu eficienta si raza de actiune net superioara oferita de suprafetele portante clasice ale unei aeronave. Astfel, cu o distanta acoperita de pana la 150km, un timp de operare de minimum 60 minute, si o sarcina utila disponibila de pana la 2kg, GUAV AVIUM 310 reprezinta o drona predestinata pentru misiuni de supraveghere, monitorizare si interventie la distanta, de exceptie.

GUAV8 IXON

Evolutii la cele mai inalte standarde de siguranta, GUAV8 IXON de la Globe UAV este una din cele mai rapide drone multirotor VTOL ce asigura succesul performarii misiunilor chiar si in conditii meteo nefavorabile. Astfel, zboruri pe viteze ale vantului de pana la 50km/h, in conditii de ninsoare sau ploaie in averse nu vor afecta performantele acstei platforme. Cu timpi de zbor de pana la 40 minute, distante acoperite la un zbor de pana la 30km si o viteza maxima de 80km/h, GUAV8 IXON reprezinta solutia perfecta pentru misiuni in zone urbane ce necesita interventia in cel mai scurt timp a persoanelor abilitate. GUAV8 IXON permite instalarea de tehnologii pentru siguranta navigatiei (Transponder S-Mode, 360º Laser Recon.), module transport precum si a sistemelor de camere stabilizate 2/3 axe LIGHTNING si EXPLORER.

GUAV8L CEPTOR

O platforma ce intruneste conditiile de operare la cele mai inalte standarde de siguranta, GUAV8L CEPTOR dispune de propulsie dublu rotor redundanta si parasuta cu declansare automata/manuala integrate si se pliaza perfect pe necesitatile Agentiilor/Departamentelor Guvernamentale in interventii specifice din zonele urbane si nu numai. Cu un timp de zbor de pana la 70 minute, distante acoperite de pana la 55km si viteza maxima de 50km/h, GUAV8L CEPTOR permite instalarea uneia din cele 4 variante de camere stabilizate disponibile sau a tehnologiei Rapid Release Claw pentru transport/livrare/lansare module urgente/informare. Aceste module pot asigura transportul in cel mai scurt timp pentru sange transfuzabil/medicatie de urgenta unde acestea sunt necesare, lansarea de veste salvare autogonflabile, echipamente comunicatii, kit-uri de prim ajutor sau ratii de apa/hrana cu o greutate maxima de 2kg. Aceste module de transport pot fi utilizate doar in combinatie cu camera stabilizata pe 2 axe LIGHTNING.

AIRSHIP ENDURANCE ONE

Un concept inovator ce poate reprezenta o noua generatie de drone, GUAV AIRSHIP ENDURANCE ONE este o platforma cu 4 rotoare integrata unui aerostat ce ofera multiple oportunitati in misiuni de observare, monitorizare si securizare pe termen indelungat a evenimentelor de amploare ce includ concerte in aer liber, evenimente sportive, demonstratii. Ideal deasemeni pentru filmari aeriene profesionale, ENDURANCE ONE ofera in exploatare o siguranta deosebita, evolutii in conditii de silentiozitate deplina cu timpi de zbor de pana la 8 ore, o distanta acoperita de 240km si o viteza maxima de zbor de 20km/h. Datorita absentei vibratiilor induse de rotoare, ENDURANCE ONE de la Globe UAV este perfect pentru instalarea instalarea de camere video 4K, camere multispectrale, echipamente de masurare variate, senzori specializati, dar si tehnologie module de transport. Globe UAV sprijina viitorii beneficiari ai platformei ENDURANCE ONE pentru echipare si personalizare conform necesitatilor. Pentru tehnologiile specifice ce pot completa aceste platforme nu exista limitari.


CARACTERISTICI GENERALE:

 • Pilotarea dronelor Globe UAV poate fi facuta de la distante de sute/mii de km de locatia decolare/aterizare.
 • Latenta transmisie video live in medie de 100ms.
 • Control facil si intuitiv drone Globe UAV de pe Keyboard, Mouse, Joystick, Touch Screen.
 • Emergency Mode: functie optionala ce initiaza decolarea de urgenta in mai putin de 15 secunde a dronelor Globe UAV imediat dupa introducerea datelor destinatiei (adresa strada).
 • Stand By Mode: decolare de urgenta drone Globe UAV in mai putin de 15 secunde de la activare functie.
 • Echipare cu senzori aditionali pentru diferite tipuri de aplicatii (ex. senzor calitate aer, detectie emanatii gaze, poluatori, senzori specializati ca LiDAR, ViDAR, 3D Mapping, Geotagging).
 • Drone Hangar cu deschidere/inchidere automata si functie incarcare acumulatori (pentru functia Emergency Mode).
 • Protectie la timp nefavorabil (ploaie) si capabilitatea de a opera in conditii de ploaie si vant (max. Beaufort 5).
 • Clasa Protectie IP44
 • Constructie din componente fibra de carbon pentru durabilitate in exploatare.
 • Putere de zbor optimizata si dispunere echilibrata a componentelor pentru timpi de operare mari.
 • Tehnologie Germana pentru Software si Hardware.
 • Cele mai inalte standarde de siguranta pentru prevenirea oricarui abuz.
 • Cele mai inalte standarde de securitate in operarea si transmisia datelor.
 • Aplicatie mobila optionala smartphone DRONE2CALL pentru persoanele abilitate.
 • Avertizare/ Alarmare Administrator in cazul nerespectarii zborului pre-definit.
 • Functii si informatii esentiale in timp real cu un control intuitiv al parametrilor de zbor disponibile pe display-ul terminalului.
 • Vizualizare si control deplin in situatia lansarii mai multor drone Globe UAV pentru o aplicatie/ activitate specifica ce necesita aceasta si capabilitatea Administratorului de a prelua controlul acestora.
 • Telemetrie date misiune/ zbor drone Globe UAV catre operator.
 • Informatii in timp real privitoare la status-ul operatiunilor necesare de intretinere/exploatare/autodiagnoza drone Globe UAV.
 • Suport tehnic 24/7 si Serviciu Hotline Multi-Language.


SOLUTII 4G LTE/3G/2G/EDGE PENTRU ZBORURI PE DISTANTE MARI

 • Drone Globe UAV GmbH dezvoltate pe frecvente retele mobile 4G LTE/3G/2G/Edge.
 • Comunicare bi-directionala fara limitare in distante operare.
 • Date in timp real si transmisie video live disponibile in aria de acoperire furnizori retele mobile 4G LTE/3G/2G/Edge.

GLOBE-UAV GROUNDSTATION SKYGATE 2.0 - Transmisie bi-directionala in retele 4G LTE/3G/2G/Edge fara limitare in distante operare.

AUTO SCALARE VIDEO LIVE

Functie de auto scalare ce depinde de calitatea semnalului retelelor mobile si care asigura transmisia video live direct la display-ul terminalului Globe UAV Groundstation SkyGate la rezolutie Full HD/HD/SD, in timp ce inregistrarile salvate automat de drona sunt efectuate la calitate Ultra HD 4K. Accesorii suplimentare recent implementate includ cea mai performanta camera multispectrala stabilizata cu functii de detectie Electro Optica/Detectie Termala/Night Vision, 30X zoom optic, 1-4X zoom digital, software pentru urmarire automata tinte mobile (Eyes on Target), identificare numere inmatriculare vehicole pe o distanta de pana la 250 metri. Prin colaborarea cu www.dermalog.com aceste camere stabilizate vor dispune in 2018 si de software pentru identificare faciala persoane.

RAZA DE ACTIUNE NELIMITATA

Standardele de sisteme radio 2.4 si 5.8GHz sunt afectate dramatic in zonele urbane de prezenta cladirilor, copacilor sau a diferitelor obstacole ce limiteaza distanta de operare/transmisie video la mai putin de 500 metri. Dronele GUAV4/GUAV8 au fost proiectate sa opereze la nivel maxim in zonele urbane, dincolo de raza vizuala (BVLOS) unde calitatea semnalului 4G este cea mai puternica. Acest nou standard permite controlul in siguranta al zborului cu o raza net superioara altor sisteme 2.4/5.8GHz, fiind limitate doar de capacitatea acumulatorului. Tehnologiile clasice in frecventele 2.4/5.8GHz ce necesitau prezenta operatorului in proximitatea zonei de zbor sunt de domeniul trecutului, standardele Globe UAV fiind pentru viitorii utilizatori o facilitate considerabila. O tehnologie unica disponibila de la un simplu birou sau prin instalare pe mijloace mobile de interventie, platformele Globe UAV pot fi operate de la sute/mii de km distanta cu o latenta a transmisiei video live de doar 100ms.

OPERARE FACILA SI INTUITIVA

Un concept ce recomanda Globe UAV Groundstation a fi cel mai accesibil sistem ce va asigura chiar si unui pilot incepator insusirea abilitatilor necesare operarii responsabile si in deplina siguranta intr-un mod facil si intuitiv printr-o practica de doar cateva ore prin intermediul tastaturii/mouse-ului. Viitorul utilizator de drone Globe UAV nu are nevoie de o experienta preliminara in controlul acestor aeronave. Moduri de zbor pentru o operare de o acuratete deosebita adaptate pentru aplicatii programabile individual, specifice fiecarei arii de interes precum si moduri de alarmare si solicitare drone Globe UAV sunt disponibile optional. Caracteristici de eficienta de necontestat, standarde inovatoare de siguranta in misiuni dar si functionalitate sporita accesabila prin aplicatii mobile programabile vor permite chemarea/solicitarea dronelor Globe UAV pentru regimuri Standby/Decolare/Navigatie/Aterizare, etc.

CAMERE MULTISPECTRALE, SENZORI SPECIALIZATI, TEHNOLOGIE LIVRARE/LANSARE MODULE ASISTARE PERSOANE AFLATE IN SITUATII DE PERICOL (RAPID RELEASE CLAW)

Accesorii ca senzori de miscare, senzori calitate aer, detectie si monitorizare emanatii gaze, camere multispectrale stabilizate pot echipa si alarma platformele Globe UAV pentru initierea misiunilor de observare/monitorizare si implicit interventiile in zonele specifice. Aria de interes este vasta... gasirea persoanelor disparute, detectarea trecerilor ilegale a frontierei pe timp de noapte, misiuni politie, prevenirea criminalitatii organizate, identificarea panourilor solare defecte dintr-un parc foto-voltaic, supravegherea parcurilor eoliene si detectie pale turbine, a liniilor de inalta tensiune, masurarea calitatii aerului in zonele predispuse la poluare, sunt doar cateva din arsenalul activitatilor pe care dronele Globe UAV se pliaza perfect. Senzori specializati ca scannere laser LiDAR,ViDAR, 3D Mapping, Geotagging, software postprocesare 3D pot echipa optional platformele Globe UAV pentru aplicatii in domeniul Infrastructurilor de Comunicatii, Energie, Transport Rutier/Feroviar/Maritim, Agricultura, Conservare mediu inconjurator, Fond Forestier, Industria Mineritului.


APLICATIE MOBILA DRONE2CALL

Aplicatie Globe UAV disponibila pe dispozitivele mobile ce ofera persoanelor abilitate posibilitatea de a alerta si solicita prezenta unei drone Globe UAV pentru evaluarea si monitorizarea unei situatii potential periculoase doar prin intermediul unei comenzi de pe dispozitiv. Utilizand detectia automata a locatiei apelului, cea mai apropiata drona Globe UAV primeste autorizatia de decolare si initiaza deplasarea spre destinatie in doar cateva secunde.

Un proiect pilot de exceptie ce vizeaza siguranta si securitatea populatiei civile este in prezent in desfasurare pe o raza de 7 kilometri in satul Westenholz (zona Delbruck - Germania). Astfel, supravegherea aeriana video si implicit deciziile ulterioare sunt asigurate de dronele Globe UAV ce sunt conectate la sistemele de alarmare private. In cazul unei alarmari/ solicitari, cea mai apropiata drona Globe UAV initiaza automat deplasarea autonoma catre locul apelului. Dupa un zbor de 45-90 secunde, drona Globe UAV ajunge la destinatie si incepe transmisia de imagini video live de la o distanta de aproximativ 80 metri atat catre cel ce a solicitat interventia cat si catre operatorul Globe UAV ce va decide implicarea organelor abilitate (politie, salvare, pompieri, etc.) sau va anula operatiunea. Daca este necesar, operatorul dronei Globe UAV poate incepe supravegherea/ urmarirea persoanelor suspecte oferind simultan informatii live cu privire la numarul acestora dar si posibilitatea unor evaluari a actiunilor/ intentiilor acestora.


RECUNOASTERE OBSTACOLE LASER 360º SI PARASUTA

Pentru o siguranta suplimentara in operarea in zonele urbane aglomerate, Globe UAV ofera posibilitatea echiparii sistemelor sale cu accesorii ca parasuta de urgenta si recunoastere obstacole cu distante de detectie de 15 si 40 metri .Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Sisteme Inteligente Drone Globe UAV
Globe UAV - dezvoltator de sisteme inteligente drone RAZA DE ACTIUN..
0,0 RON
Bazat pe 0 recenzii.
Out Of Stock
Globe UAV Groundstation SkyGate
RAZA DE ACTIUNE NELIMITATA IN RETELE MOBILE 4G   Control intuitiv prin Keybo..
0,0 RON
Bazat pe 0 recenzii.
Out Of Stock
Globe UAV Copter GUAV7
GUAV7 PENTRU ZBORURI LA DISTANTA Timp de zbor de peste 75 minute si raza de actiune de ..
0,0 RON
Bazat pe 0 recenzii.
Out Of Stock
Globe UAV Copter GUAV8
GUAV8 - DESIGN X8 ELECTRONICA REDUNDANTA Stabilitate maxima in zbor ..
0,0 RON
Bazat pe 0 recenzii.
Out Of Stock