Categorii

Sisteme Inteligente Drone Globe UAV

Producător: Globe UAV
Cod produs: HBSPOT.000662
Disponibilitate: Out Of Stock
Preţ:
0,0 RON

Cant: - +
   - SAU -   

Globe UAV - dezvoltator de sisteme inteligente drone

RAZA DE ACTIUNE NELIMITATA

Eficienta de exceptie gratie unei raze de actiune nelimitata in retele mobile globale si viteze de transmisie video live cu o latenta de doar 0.1 sec. Sistemele conventionale 2.4/5.8 GHz sunt afectate de limitari majore in evolutii datorate topografiei locului de operare si obstacolelor. Implicit, raza de actiune precum si calitatea transmisiei video live sunt restrictionate in zonele urbane la distanta de doar cateva sute de metri.

In contrast, Globe UAV GmbH ofera prin intermediul retelelor mobile aplicatii nelimitate sistemelor sale. Astfel, transmisia optima de date este disponibila nu doar in zonele rurale, ci mai ales in zonele intravilane caracterizate de o acoperire a serviciilor retele mobile excelenta, in ciuda unei densitati mari a cladirilor.
unlimited_range

 

SECURITATE SISTEME

Concept de securitate a datelor de ultima generatie:

Groundstation "SkyGate" PC software
 • Criptare date 256Bit AES
 • Conexiune/transfer date direct intre drona si terminal Groundstation
 • Profile utilizatori abilitati cu niveluri de acces diferentiate
 • Arie poligonala de operare drone, configurabila conform necesitatilor
 • Operabilitate in frecvente furnizori retele mobile: 4G, 3G, 2G si Edge

Globe UAV drone hardware
 • Fiabilitate de exceptie datorita propulsiei rotor dublu
 • Parasuta integrata pentru situatii exceptionale (atac pasari sau similar)
 • Electronica redundanta sursa alimentare
 • Arhitectura controler zbor Master-Slave
 • Integrare optionala de Mode -S transponder (pentru zone aglomerate)
security

TERMINAL GROUNDSTATION "SkyGate"

Principala interfata de control/vizualizare transmisii video live a dronelor Globe UAV o reprezinta terminalul "SkyGate".
Proiectat pentru o utilizare facila si intuitiva, interfata terminalului "SkyGate" asigura vizualizarea transmisiei video live, a pozitiei in zbor a dronei, date relevante parametri esentiali pentru o evaluare a misiunii fara echivoc.
Controlul sistemelor Globe UAV se efectueaza de la o tastatura clasica de PC cu functiile principale evidentiate separat. Viitorul operator nu va avea nevoie de o experienta prealabila in controlul zborului dronelor. Tehnologiile clasice (2.4/5.8 GHz) ce necesita prezenta operatorului in zona de zbor in conditii de vreme schimbatoare apartin trecutului, fiind pentru utilizatorii sistemelor Globe UAV o facilitate considerabila.
intuitive control

CONDITII METEO

Dronele Globe UAV au fost testate in conditii extreme de operare si in diferite arealuri climatice. De la arsita specifica desertului Sahara si pana la gerurile Scandinaviei, dronele Globe UAV suporta temperaturi de operare de la -20 la +50 grade Celsius, evolutii in conditii de ploaie si viteze ale vantului corespunzatoare scalei Beaufort 5.
weather

TEHNOLOGII DEZVOLTATE CONFORM NECESITATILOR

Sistemele Globe UAV au fost dezvoltate astfel incat sa corespunda diferitelor necesitati ale beneficiarilor. Ultimele implementari de tehnologie includ in varianta standard cea mai performanta combinatie gimbal/camera multispectrala disponibila pe piata. Astfel, functii de ultima generatie ce includ detectie termala/night vision, zoom optic 30X/zoom digital 1-4X, software pentru urmarire automata tinte (Eyes on Target) precum si soft identificare nr. inmatriculare vehicole pe o distanta de pana la 250 metri, vor sprijini operatorii dronelor Globe UAV in misiuni specifice. Indiferent de ora de zbor, zi sau noapte, sistemele Globe UAV vor fi gata de misiuni in cel mai scurt timp si in cele mai sigure conditii de operare.
Senzori de calitate aer, detectoare emanatii gaze, detectie poluatori, instalate pe dronele Globe UAV pot oferi informatii in timp real operatorilor implicati in protectia mediului, industria de petrol si gaze precum si in situatii de urgenta. Alti senzori specializati ca scannere LiDAR, ViDAR SAR, 3D Mapping, solutii Geotagging sau post procesare 3D pot completa optional dronele Globe UAV cu multiple aplicatii in domeniul constructiilor, industrial sau in interventii de cautare si salvare persoane disparute. Un concept ce vine in sprijinul echipelor pentru situatii de urgenta, dronele Globe UAV dispun de tehnologie "Rapid Claw Release" ce asigura livrarea de sange transfuzabil catre destinatii specifice sau lansarea la punct fix de module cu veste de salvare autogonflabile, echipament comunicatii urgenta, kit-uri de prim ajutor sau ratii de hrana/apa cu o sarcina maxima de 2 kilograme.
Thermal camera

GATA DE INTERVENTIE ORICAND!

Pentru aplicatiile stationare ce necesita ca dronele Globe UAV sa fie gata de interventie la orice ora, specialistii germani au dezvoltat un hangar cu deschidere/inchidere automata ce asigura protectia echipamentelor impotriva vandalismului, conditiilor climatice adverse si ofera suplimentar functie integrata de incarcare acumulator drona.

Spune-ţi opinia


Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:
Produse înrudite (3)