Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/blacku18/public_html/hobbyspotshop/system/database/mysql.php on line 6
Termice
Categorii

Termice

Automodele termice radiocomandate hobby-grade pre-asamblate, RTR ce folosesc pentru propulsie motoare termice cu combustie interna alimentate cu amestecuri nitrometan-metanol-lubrifiant sau benzina-lubrifiant.

Automodelele RC Nitro produc un zgomot specific, iar vitezele mari dezvoltate reprezinta argumente forte pentru achizitionarea acestora de catre entuziastii automodelisti.

Automodelele termice pe benzina nu dezvolta viteze mari dar genereaza multa putere, sunt economice la consumul de combustibil si au o durata de exploatare superioara comparabil cu modelele nitro.

HobbySpot.ro vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra si va ofera automodele termice ce se remarca prin fiabilitate, performante la nivel de competitie dar si posibilitatea de a va personaliza modelul cu componente de tuning pentru optimizarea caracteristicilor tehnice.Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Automodel termic NAXOS 1:10 4WD Nitro RTR
Alegerea lui Naxos 1:10 4WD Nitro RTR 2,4GHz de la Jamara va permite un start perfect in lumea autom..
999,0 RON
Bazat pe 0 recenzii.
Pre-Order
Automodel termic RC X3-GT 80% Nitro 4WD ARTR 1:8
Produs disponibil cu pre-comanda ! Un automodel termic radiocomandat ce necesita indemanarea ..
1.399,0 RON
Bazat pe 0 recenzii.
Pre-Order